Quantcast

Miguel Angel Muñoz a El Hormiguero: "Vaig viure un terratrèmol mentre tenia sexe"

L'actor Miguel Ángel Muñoz va comptar ahir a la nit a El Hormiguero, que durant els seus cinc anys vivint a Mèxic va haver-hi fins a cinc terratrèmols, un dels quals el va agafar practicant sexe: "estava rodant una escena de sexe, un trio, i quan ens vam adonar els càmeres no estaven perquè tremolava tot. Sortim a pilotes al carrer! ".

Entre els molts moments de la nit. Trancas i Barrancas van convidar a jugar a l'actor a 'Qui no ioga no mama', que consistia a endevinar què anava a passar en els vídeos de ioga que les formigues van preparar. Per a qui no ho sàpiga, Muñoz és amant del ioga i el sol practicar amb assiduïtat.

Finalment, Muñoz es va atrevir amb el giroscopi, que consisteix en un aparell en el qual presentador i convidat se sentin lligats i giren sobre si mateixos mentre es dibuixen l'un a l'altre. L'actor va haver de parar perquè s'estava marejant :. "Fes-me el que vulguis, vas dir" , es va justificar Motos.