Quantcast

Hard Rock trasllada al Govern la seva voluntat d'invertir 2.500 MEUR en BCN World

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, han rebut al Palau de la Generalitat aquest dimecres el president i màxim directiu de Hard Rock, Hamish Dodds, i el vicepresident de la multinacional, Nelson Parker, que han traslladat al Govern l'interès de Hard Rock per instal·lar a BCN World un Centre Turístic Integrat que suposaria una inversió d'uns 2.500 MEUR, sense cap cost per a l'administració catalana. Puigdemont i Junqueras han explicat als directius de Hard Rock en quin estat administratiu es troba el projecte i també han comunicat la seva voluntat d'aconseguir un projecte que generi el màxim consens institucional, polític i territorial.

La reunió ha durat una hora i s'ha desenvolupat en un clima cordial, segons un comunicat de de Presidència. Ha estat prèvia a la trobada que ha mantingut Puigdemont amb els representants de la CUP.