Quantcast

Es gasta 12.000 euros en semblar-se a les princeses Disney

Són molts els casos de persones que busquen assemblar-se a la Barbie, a Ken oa tot tipus de famosos, i que més o menys ho arriben a aconseguir, alguns més que altres, però sempre deixant-se al quiròfan una important quantitat de diners . Això és exactament el que l'ha portat a una jove anomenada Sarah Ingle a gastar-prop de $ 12.000 per tenir el mateix aspecte que totes les princeses Disney .

Amb només 25 anys, aquesta noia de Colorado s'ha arribat a convertir en Ventafocs, Ariel, Elsa o Blancaneus , i no dubta a penjar les seves imatges en les xarxes socials. Els diners que s'ha gastat en maquillatge i pentinats és increïble, ja que vol que la seva semblança sigui completament perfecte, tal com recull el diari 'La Vanguardia'. Només un total de 2.100 dòlars han anat a parar a perruques.

Ingle treballa com a agent de màrqueting entre setmana, tot i que els caps de setmana es transforma en qualsevol princesa Disney per animar festes infantils i fins i tot ha creat una web de contractació d'esdeveniments. El seu nuvi també està encantat, ja que és el seu príncep perquè diu d'ell que "em vol a mi com una princesa, mai es cansa d'escoltar cançons Disney al meu costat, cosa que altres nuvis detestarían".