Quantcast

L'atlètic renova al seu porter Oblak fins a 2021 i el premia amb una revisió a l'alça de la fitxa

L'Atlètic de Madrid ha premiat el bon rendiment del porter eslovè Jan Oblak, el menys golejat de tota la Lliga BBVA, allargant una temporada més el seu contracte, que ara finalitzarà el 30 juny 2021 . El porter internacional de 23 anys va arribar a l'Atlètic de Madrid la temporada passada procedent del Benfica parell tapar el forat que va deixar a la plantilla el qual passa per ser, avui, millor porter del món, el belga Courtois que va emigrar al Chelsea. Així, tot i que en principi va ser suplent fins que es va lesionar Miguel Ángel Moyà, va aprofitar la seva oportunitat amb bones actuacions.

El porter eslovè va afirmar: "Suposa que el club confia en mi. Estic molt content per això i agraït a tots els que m'han ajudat per a poder renovar, especialment a Miquel Àngel Gil Maríny al meu representant Miha Mlakar ", ha explicat en declaracions a la pàgina web del club. Així, en els 11 partits de Lliga que va disputar en la seva temporada de debut va encaixar 6 gols, deixant la porteria a zero en set ocasions . En total, va participar en 21 trobades rebent 18 gols i deixant la meta imbatuda en 11 d'ells.

Aquesta campanya, Oblak s'ha refermat en la titularitat i ha encaixat 11 gols en 23 partits de la Lliga BBVA, així com tres gols en sis compromisos de Lliga de Campions. En total, l'eslovè ha deixat la seva meta a zero en 18 partits dels 29 disputats pel seu equip entre totes dues competicions.