Quantcast

Biotolin, el botox biològic: Què és i com funciona

-

1
La batalla contra el pas del temps i darrere de l'eterna joventut compta amb un nou aliat: l&#

La batalla contra el pas del temps i darrere de l'eterna joventut compta amb un nou aliat: l'anomenat 'botox biològic'. El producte porta mesos en primer pla, però ha concitat especial interès aquesta setmana, quan el nom la reina Letizia s'ha associat a aquest producte. En una falsa entrevista a la seva germana, Telma Ortiz, sobre les operacions estètiques de la reina, s'afirmava que no utilitzava les tradicionals injeccions de botox o àcid, sinó un gel de bio-botox. Més enllà de les falses declaracions, la premsa especialitzada considera que, efectivament, la Reina podria estar fent servir aquesta substància. Comercialitzada amb el nom comercial de Biotulin, es tracta d'un gel d'ús tòpic, l'ús s'ha popularitzat a partir de l'ús de grans personalitats. Biotulin: la crema de les cases reials La història d'èxit del Biotulin comença amb una entrevista a Carl Ray, maquillador de Michelle Obama a la revista celebrities. En aquesta entrevista Ray declarava que un dels secrets de la primera dama nord-americana per lluir sempre radiant era l'ús d'aquest gel, que al seu torn li havia recomanat la Duquessa de Cambridge, Kate Middleton. L'aspecte sempre radiant de la Duquessa va cridar especialment l'atenció uns dies després de donar a la llum … Doncs bé, la seva comadorna en el part ha fet unes declaracions al Daily Week en què confirma que el secret és l'ús d'aquesta substància . “La duquessa mai s'ha sotmès a cap tipus de cirurgia estètica i rebutja categòricament fer-se tractaments de botox. La seva Altesa és una persona molt natural i només utilitza cosmètics orgànics, com ara Biotulin, un gel botox biològic procedent d'Alemanya”.

Atrás