Quantcast

Eliminen a una aspirant sueca de la cursa a Eurovisió per "plagi"

Espanya ja té representant per al Festival d'Eurovisió d'aquest any que se celebrarà al maig a Estocolm. Altres països, però, segueixen immersos en un procés de selecció que està sent molt polèmic i comentat pels eurofans.

Precisament Suècia està vivint un autèntic 'via crucis' per elegir el seu representant, més encara després que s'hagi destapat que una de les preseleccionades hagi realitzat "plagi", presentant una cançó exactament igual que la que va emportar una intèrpret de Moldàvia per acudir al ESC de l'any 2014.

la SVT, la televisió pública sueca, ha emès un comunicat en què assenyala que la cançó 'Himmel för två' ha estat desqualificada perquè la cançó tenia moltes similituds i que únicament es diferenciava en què havia canviat la traducció de l'idioma moldau al suec.

les regles d'Eurovisió en aquest sentit són clares i asseguren que les cançons han de estrenar-després de l'1 de setembre de l'any anterior al que el representant acudeix al Festival. Es veu que l'Anna Book, la cantant "plagiadora", no ho sabia molt bé o que es va fer la boja. Una enxampada en tota regla!