Quantcast

La 'mentida' de les amanides de McDonald 's: engreixen més que una hamburguesa

Quan vas a dinar o sopar a un McDonald 's , la gran majoria de vegades t'acabes decantant per una suculenta hamburguesa amb doble carn, cogombre, tomàquet, ceba i totes les salses' Gochas 'hagudes i per haver i que són una autèntica bomba calòrica.

Si no et fies molt de la carn o simplement ets molt més sant @, tens diversos productes a la 'carta' per a tu. Per exemple? Les amanides. "Jo em faig una amanida al McDonald 's perquè les hamburgueses engreixen molt " , hauràs escoltat alguna vegada en un local de menjar ràpid.

Una investigació de la cadena canadenca CBC News ha volgut enterrar aquest mite, demostrant que una amanida Cèsar de McDonald 's engreixa més que una hamburguesa doble. Mentre que la primera aporta 730 calories, la segona opció supera lleugerament les 660 calories.

"És una evident sobrecàrrega de sodi i greix", lamenta una de la dietistes que ha realitzat l'anàlisi i que apunta com perillós dels nivells de sal que tenen les amanides de la cadena de menjar ràpid , amb els quals pràcticament s'assoleixen els límits recomanats en un dia per a un adult.

La propera vegada que vagis a un McDonald 's, tal com adverteix la dietista Shuana Lindzonn, controla la gana i avalua molt bé el que et ve de gust i més et beneficia menjar.