Quantcast

Saps per què Julio Iglesias oculta el seu perfil esquerre?

Sobre el perfil esquerre de Julio Iglesias, que el cantant té terminantment prohibit mostrar als fotògrafs, s'ha especulat molt. Per què mai ho ensenya? Per què sempre es mostra somrient i impol·lut amb el seu costat dret? La resposta no és altra sinó que el cantant sempre ha intentat amagar el perfil que una operació estètica va deixar deformat fa molts anys. En concret, té una petita concavitat a la galta. Gairebé imperceptible.

Així ho va revelar el seu mànager, Alfredo Fraile, en el seu llibre Secrets inconfessables, qui a més explica que ell mateix va tractar de treure-li del cap la idea de l'operació … amb escàs èxit, és clar .

Diuen les males llengües que el cantant ha arribat a acomiadar persones de confiança que treballaven amb ell per no haver impedit que es filtressin fotografies a la premsa amb l'ocult costat esquerre. És una cosa que li cabreja moltíssim. L'última vegada que es va colar una foto d'aquest costat va ser en el casament del seu fill Julio José l'any passat.

L'única opció de fotografiar el seu costat esquerre és (o era) durant un concert (sense que se n'adoni, per si de cas). Avui en dia, entre les xarxes socials i que tothom té un mòbil a mà … difícilment pot impedir que es vegi el seu defecte.

Això sí, ¿veieu que sigui per tant?