Quantcast

La Fundació ONCA organitza dues activitats inspirades en el segle XVIII per començar la temporada

El projecte ‘Aprèn a escoltar l’ONCA’ té l’objectiu d’oferir xerrades participatives destinades a un públic general, en les quals es descriuran, de manera amena i entenedora, conceptes de teoria i d’història de la música per ajudar a millorar l’escolta de la música clàssica. Les xerrades es duran a terme aprofitant la programació de concerts previstos. L’acte és amb entrada lliure i compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany i de la Fundació Anna Riera.

Pel que fa al concert, l’actuació s’iniciarà amb el 'Concert núm. 2 en re major per a violoncel' de Joseph Haydn interpretat pel solista andorrà i membre de l’ONCA Daniel Claret. En aquesta ocasió, els artistes presentaran una versió arranjada per Mladen Miloradovic. El concert continuarà amb l’obra 'Suite per a cordes' de Frank Bridge, interpretada per primer cop per l’ONCA.