Quantcast

Els Pallars, 1 de febrer 2016: TREMP S'INCORPORA A JUSSACTIU

L’ajuntament de Tremp ha entrat a formar part de la Societat de Foment del Pallars Jussà comprant 6 accions, per valor de 1000 euros cadascuna, que el Consell comarcal del Pallars Jussà ha alliberat. La incorporació de l’ajuntament de Tremp a aquesta societat de capital públic i privat que vol vetllar pel desenvolupament econòmic de la zona ha estat votada en ple on s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i en contra de l’oposició.

L’ajuntament de Tremp es converteix amb l’adquisisó d’aquestes 6 accions amb el màxim accionista juntament amb el consell comarcal i entra a formar part també del consell d’administració on l’alcalde serà el representant de Tremp.

L’ajuntament també ha aprovat una moció de rebuig al pla de la Conca de l’Ebre, el grup de Compromís per Tremp s’ha abstingut ja que ha demanat que en aquesta moció o en una de futura es centralitzi en temes pròxims relacionats amb l’aigua com la dotació per les obres del regadiu de la Conca de Tremp i l’armonització del Noguera Pallaresa.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, Alcalde de Tremp – VÍCTOR ORRIT, Portaveu Compromís per Tremp