Quantcast

Mariló Montero, de la foto de Fran Rivera: “Es un acto de amor”

La imatge de Fran Rivera torejant amb el seu filla de cinc mesos en braços ha arribat fins a la Fiscalia de Menors per investigar per posar en risc la seva vida, ha indignat gran part de la societat i fins i tot el ministre de Sanitat, Alfonso Alonso, s'ha pronunciat en contra seu. No obstant això, el món del toreig li ha donat suport i ara també s'ha sumat a defensar- Mariló Montero .

"No es pot comparar a Fran Rivera amb Michael Jackson. No hi ha ningú en aquest món que vulgui més a aquesta criatura que aquest pare" , ha opinat la presentadora per després qualificar la foto com "un acte d'amor" .

Les paraules de Mariló no han agradat gens a les xarxes socials i fins i tot el periodista Fernando Ónega ha remarcat a la presentadora que "no deixa de ser una imprudència, és una cria, són cinc mesos, és una imprudència ".

No només s'ha quedat aquí la navarresa sinó que ha anat més enllà criticant que la vida privada es converteixi en pública. "Quan les coses privades es converteixen en un debat nacional … això significa que en la globalització de les coses íntimes es fica massa gent ", ha criticat.

"Ho pot tornar a fer, però que no pugi les. Però torna a fer-ho, i segueix fent la tradició com ho hem fet tota la vida" , ha sentenciat < strong> Montero .