Quantcast

Mireia Lalaguna confessa a 'El Hormiguero' que va fer trampes per guanyar Miss Món

El Hormiguero va rebre aquest dilluns la visita de Mireia Lalaguna , primera espanyola que ha estat coronat com Miss Món. En una entrevista plena d'anècdotes i diferents comentaris sobre el certamen que va guanyar a la Xina fa uns mesos, la model ha confessat que va utilitzar la picaresca espanyola per causar millor impressió entre el jurat. Sí, va fer trampes.

"Que no surti d'aquí (…) Vaig fer trampes, però bé la corona ja la tinc" , ha assenyalat Mireia Lalaguna. La sevillana va explicar a Pablo Motos que havia enviat un vídeo a l'organització tocant el piano que en realitat era un muntatge. Durant els dies previs al certamen, van convidar a la model a interpretar la mateixa cançó, una cosa que finalment, per la seva tranquil·litat, no va passar.

A més d'aquestes anècdotes, Mireia Lalaguna ha revelat que el seu regnat com Miss Món li permetrà viatjar a diverses parts del món per contribuir amb la tasca social que exerceix la dona que ostenta aquest guardó. "Vaig a fer un tour pels EUA: Los Angeles, Canadà, Toronto, Nova York", ha apuntat.

Finalment, la model es va enfrontar a les preguntes de Trancas i Barrancas ia una prova una mica animada (i mai millor dit) de la passarel·la de 'El Hormiguero' en què calia descobrir si hi havia gallines , conills o ovelles desfilant.