Quantcast

Construeix un iglú al jardí després de la gran nevada i el lloga a Airbnb per 200 euros

La tempesta Jonas ha deixat en els últims dies espectaculars nevades a la zona est dels Estats Units que han arribat als 85 centímetres de gruix . Nova York i Washington han estat algunes de les ciutats més 'damnificades' per la 'Snowzilla', la forma vulgar amb què ha estat batejada aquest fenomen meteorològic.

Davant l'adversitat que s'ha viscut en molts municipis propers a aquestes ciutats (que s'han quedat fins sense menjar en els supermercats), molts ciutadans han apreciat aquesta nevada com una oportunitat per fer negoci d'això.

L'exemple d'això és un veí de Queens, el qual ha aprofitat la neu caiguda al jardí de casa per construir un iglú amb el qual guanyar-se uns diners extres cada nit. Sí, heu llegit bé, uns diners extres, ja que sense pensar-s'ho dues vegades ha decidit registrar-lo en Airbnb, el servei de lloguer d'apartaments online, a un preu de 200 euros la nit.

"Amb una aura d'estil de vida alternatiu, es converteix en l'escapada més desitjable de l'apocalipsi de neu de 2016", escriu el creador de la 'Boutique Winter iglú', un habitacle amb un llit, un bany i utilitzable per a dues persones que s'ha construït com a elements únicament naturals.

Tot i l'enginy de l'autor, la direcció de Airbnb ha detectat entre el seu llistat d'habitacions aquest oferta i l'ha retirat de la seva pàgina web perquè "no complia amb els requisits exigibles".