Quantcast

Xavi Pasqual elogia l'esforç dels seus jugadors

Després de cinc partits a l'Eurolliga en què es tornava a Barcelona amb derrota els de Xavi Pasqual van aconseguir ahir remuntar 17 punts en el Palau dels Esports de Madrid i guanyar en l'últim segon amb una cistella èpica de Justine Doellman.

El pivot nord-americà va encadenar sis triples consecutius per acabar amb 24 punts i ser el jugador més valorat del partit.

El capità blaugrana, Joan Carles Navarro, ha de passar proves mèdiques a la ciutat comtal per descartar qualsevol lesió d'una topada que va tenir amb Felipe Reyes. Navarro ja no va poder jugar ahir a la segona meitat però això no va ser motiu perquè els barcelonistes despleguessin el seu millor joc anul·lant en defensa dels atacs de l'equip de Pablo Laso.

Aquesta és la segona victòria en el Palau dels Esports a poc més de tres setmanes. A la lliga AC B l'equip de Pasqual es va imposar holgadament ei ara avantatja en tres victòries als blancs en la classificació .

Aquest diumenge, a les 12.30 hores, el FCBarcelona té l'oportunitat de col·locar-se líder de l'ACB si venç el València Bàsquet al Palau Blaugrana. Després de 28 partits consecutius sense perdre l'equip de Pedro Martínez va cedir la primera derrota davant el Llemotges francès a l'Eurocup. En la competició estatal es manté invicte i en cas de vèncer diumenge es distanciaria del seu màxim perseguidor.

La moral dels barcelonistes ha augmentat gràcies a aquesta victori a en l'Eurolliga. més, la decisió de l'staff tècnic de no incorporar l'aler Grieg o Kostas Papanikolau ha reforçat la mentalitat de la plantilla que ara sap que es confia en la seva evolució < /strong>.

Si bé Tomic ha baixat el seu rendiment en els últims partits, Samuels i Lawal us ofereixen un relleu satisfactori i Ribas està cumpliend < strong> o tant de base com d'escorta.

La incògnita continua sent el base internacional porto-riqueny Carlos Arroyo que s'ha mantingut allunyat de l'equip una em s per un trencament fibril·lar.

El joc que desplegui el base exNBA pot decantar aquesta evolució blaugrana en els pròxims mesos quan arribi la disputa dels títols .