Quantcast

Irina Shayk, completament nua en una sessió de fotos

Irina Shayk està celebrant els seus 30 anys en gran i, per això, s'ha despullat per complet en la seva última sessió de fotos per a una campanya de texans per a homes en la qual apareix amb un noi bastant guapo i ensenyant els pits, cosa que només havia estat possible per un robat de fotos a la platja.

La firma francesa Givenchy l'ha triat com a imatge i ha compartit les fotografies i vídeos en les seves xarxes socials, en què es veu a la model russa nua al costat d'un model del qual podria haver-se posat gelós Bradley Cooper perfectament.

"Una campanya que segons els clixés, semblarà molt sensual, és clar" , ha escrit Irina en el seu Instagram. La veritat és que la russa ha elevat la temperatura i gairebé no ha deixat res a la imaginació, ja que en els vídeos se la veu amb una mirada completament eròtica i sensual.

Pots veure les imatges clicant aquí.