Quantcast

Alt Urgell, 21 de gener 2016: OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA RUA DE CARNAVAL

Fins el pròxim 3 de febrer es poden fer les inscripcions per a poder participar a la rua de Carnaval de la Seu d’Urgell que se celebrarà el dissabte 6 de febrer.

Les inscripcions s'han de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.La rua carnavalesca estarà formada per tres categories, depenen de la franja d’edat de les colles que hi vulguin participar, colla infantil, d'adutls o xica.

Com cada any hi haurà premis per les tres millors colles infantils i d'adults. El primer premi és de 200 euros; el segon de 100 euros; i el tercer premi és de 75 euros. En la categoria de colla xica només hi haurà un únic guanyador que se li atorgarà 100 euros de premi.

El consistori urgellenc també està buscant persones que vulguin fer de jurat per otorgar al premi, els interessats també s'han d'inscriure a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu.