Quantcast

Roba en una benzinera i el detenen quan va tornar per repostar

Bé podria tractar-se d'un guió d'una comèdia de Hollywood, però el succés ha tingut lloc al municipi alacantí d'Almoradí. Un home de 35 anys ha estat detingut després de robar a la gasolinera on va tornar per repostar deu minuts després de cometre el robatori.

Segons narra el diari 'ABC', el lladre va acudir a la gasolinera amb un passamuntanyes, gorra de la llana, guants, ulleres de sol, un mico d'obra i una pistola de fogueig. Després d'amenaçar l'empleat de la benzinera, va aconseguir finalment els diners de la caixa registradora abans d'emprendre la seva fugida. No obstant això, un gran inconvenient el va fer tornar al lloc dels fets.

Mentre que l'empleat esperava l'arribada de la Guàrdia Civil, un individu es va aproximar al mostrador per sol·licitar-li una ampolla buida per omplir-la de gasoil. Tot i que no podia reconèixer físicament, en acudir en aquesta ocasió a cara descoberta, el seu timbre de veu va ser suficient per desemmascarar el lladre.

El treballador de la benzinera va decidir entretenir fins que van arribar els agents de la Guàrdia Civil i el van detenir per un presumpte delicte de robatori amb arma de foc. El vehicle, on posteriorment es va trobar la pistola, s'havia quedat sense combustible en plena fugida.