Quantcast

Un terratrèmol amb epicentre a la costa del Marroc sacseja el sud d'Espanya

Veïns de municipis com Motril (Granada) i altres localitats de Màlaga i Jaén han realitzat més de 100 trucades al servei d'emergències del 112 com a conseqüència d'un terratrèmol amb epicentre a les aigües del mar Mediterrani i que també s'ha deixat sentir a Melilla.

Segons la informació aportada per l'Institut Geogràfic Nacional (IGN), el sisme ha tingut una intensitat de 4,9 graus en l'escala de Richter i el seu epicentre s'ha donat en Alhucemas, al nord d'Àfrica, a les 14:47 hores.

Pel que sembla, no cal lamentar danys personals ni materials , segons ha informat la Guàrdia Civil a través del seu compte a Twitter.

Minuts més tard que es produeixi l'sisme, s'han registrat altres rèpliques de 3.2, 2.3, 2.9 i 3.0.