Quantcast

Lola Flores, homenatjada en un doodle de Google

Lola Flores , una de les cantaoras més mítiques i importants del nostre país, ha estat homenatjada per Google pel 93º aniversari de seu naixement amb un doodle que només es podrà veure a Espanya.

Flors va néixer a Jerez de la Frontera (Cadis) el 21 de gener de 1923 i va ser una de les cantants de cobla amb més renom en la història del flamenc, a més que també es va dedicar a presentar a la televisió ia interpretar en el món del cinema.

El llegat de La Faraona va anar més enllà de la seva música i és que els seus tres fills es van convertir en artistes del món de la música, Lolita, Rosario i Antonio < / strong>, que va morir per suïcidi tan sols quinze dies després que la seva mare. També és tia de l'entrenador de futbol Quique Sánchez Flores i àvia de l'actriu Elena Furiase.