Quantcast

Els Pallars 20 de gener: EL CONCURS MÚSICA DE VI, OBERT FINS AL 31 DE GENER

Fins al 31 de gener hi ha obert el període de participació al segon concurs de Música de vi que organitza la biblioteca Maria Barbal de Tremp en el marc del projecte Biblioteques amb Denominació d’Origen i que la de Tremp acollirà durant el mes de febrer.

Al concurs participen 7 cellers pallaresos, més que l’any passat, i cada un exposa les característiques del seu vi perquè els participants el puguin maridar amb una música.

El jurat del concurs compta amb professorat de l’escola de música, personal de la biblioteca i un tècnic de promoció econòmica de l’ajuntament i hi haurà dos premis que inclouen una visita al celler del vi maridat. El resultat es donarà durant un tast de vins a la biblioteca el 18 de febrer.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, Directora Biblioteca Maria Barbal – EVA CARMONA, Celler El Vinyer