Quantcast

Alt Urgell, 18 de gener 2016: MÉS DE 3.000 RACIONS D'ESCUDELLA

La diada de Sant Antoni amb la tradicional escudella ha estat tot un èxit a la Seu d'Urgell. El fet que la diada caigués en diumenge i el bon temps que va fer durant la jornada va animar a milers d'urgellencs a acostar-se al Passeig Joan Brudieu a recollir la seva ració d'escudella.

La preparació d'aquest caldo comença ben d'hora al matí, tot i que alguns preparatius s'han de fer el dia abans.

L'escudella la prepara la Confraria de Sant Antoni Abat amb 800 quilos de carn i verdures. Els organitzadors calculen que n'arriben a sortir uns 3.500 litres de caldo.

La cua d'aquest any per aconseguir l'escudella ha omplert tot el Passeig Joan Brudieu.

Com és tradicional els primers en provar l'escudella van ser les autoritats locals, just després que les peroles fossin beneïdes.

Parlen al vídeo: JOAN VILARRUBLA, Vicepresident Confraria Sant Antoni