Quantcast

La Cerdanya, 18 de gener 2016: GUILS PROJECTA UNA NOVA PLAÇA

Guils tindrà una nova plaça a tocar de l’església de Sant Esteve. Aquesta és una de les inversions més importants que vol portar a terme aquest any l’ajuntament, tal com es va acordar al ple extraordinari celebrat a finals d’any. De moment el consistori ja ha adquirit un dels dos edificis que caldrà enderrocar i ara negocia la compra del segon. La nova plaça estarà integrada amb l’entorn i suposarà un nou espai social i de lleure per als veïns, que veuran com l’església romànica guanya protagonisme.

Una vegada es tanqui la compra del segon edifici, l’equip de govern procedirà al seu enderroc i, posteriorment, adequarà l’entorn i col·locarà tot el mobiliari urbà. De moment encara no s’ha redactat el projecte definitiu però s’espera que la nova plaça sigui una realitat abans d’acabar l’any.

Parlen al vídeo: VALENTÍ TUSET, ALCALDE DE GUILS