Quantcast

La Cerdanya, 18 de gener 2016: DOBLET DE KILIAN JORNET A LA COPA DEL MÓN

El ceretà Kilian Jornet s’ha proclamat campió de la cursa individual i de la vertical, les dues primeres proves de la Copa del Món d’esquí de muntanya, celebrada aquest cap de setmana a Vallnord, a Andorra. Amb un temps d’1 hora i 23 minuts, Jornet s’ha imposat a la cursa individual de dissabte i diumenge ha completat els més de 700 metres de desnivell de la prova vertical amb un temps de 26 minuts i 50 segons. 24 segons més tard ha arribat a la meta el segon classificat, el suís Rémi Bonnet. D’aquest manera, l’esportista de Cerdanya ha millorat en 37 segons el seu registre, aconseguit l’any passat, i ara mateix encapçala el rànquing de la Copa del Món d’aquesta especialitat.

La Copa del Món d’esquí de muntanya continuarà a finals d’aquest mes amb la seva segona cita, que es disputarà a Albosaggia a Itàlia.

Parlen al vídeo: KILIAN JORNET, ATLETA