Quantcast

El seu nuvi la deixa per obesa i ella planeja una fastigosa venjança

La protagonista d'aquesta surrealista història és Xiaoxiao , una jove xinesa que va començar a engreixar després que el seu nivell d'estrès augmentés en excés, ja que van passar diverses coses complicades en la seva vida.

Davant d'aquesta situació, el normal és que la teva parella et doni suport i estigui al teu costat. Cal estar en el bo i en el dolent, com se sol dir. No obstant això, el que va fer el nuvi de Xiaoxiao va ser tot el contrari, ja que va decidir deixar-la per obesa.

Però això no va ser l'únic que va haver de suportar la jove xinesa, sinó que mentre augmentava descontroladament de pes la mare del seu nòvio li va dedicar tota mena de desagradables comentaris.

Després de la ruptura, ella va decidir reaccionar, i de pas va planejar una fastigosa idea per venjar-se de tots dos.

El primer que va fer va ser sotmetre a una liposucció per recuperar la seva figura de sempre. Després, amb tot el greix que li havien extret del seu cos va fabricar ella mateixa un parell de pastilles de sabó: una destinada a la seva ex i l'altra a la mare d'ell.

A través de la xarxa social xinesa Weibo la jove va escriure que de cara a l'Any Nou xinès feia aquest simbòlic regal "a aquestes persones que són una escòria, perquè es netegin".

"Te'n recordes de la Festa de Primavera de l'any passat? Ja que no puc anar amb tu aquesta vegada, vaig fer un altre tros de sabó amb la meva pròpia greix per al teu mare. L'Any Nou xinès és el moment per sorprendre les persones que només poden jutjar un llibre per la seva portada ".

El seu ex nuvi va reaccionar immediatament, dient-li que no era necessari que els deixés en evidència d'aquesta forma.