Quantcast

Twitter dóna per mort a David Bisbal, amb el hashtag #DEPBisbal

A l'entrar en Twitter aquest diumenge 17 de gener, molts s'hauran donat un bon ensurt en veure entre els temes més comentats del dia el hashtag #DEPBisbal , sobretot els que són fans del cantant.

No obstant això, i afortunadament, el d'Almeria segueix viu i es troba perfecte estat de salut. Un cop més les xarxes socials han 'matat' erròniament a una cara coneguda, i la bola ha acabat estenent com la pólvora.

Però, què és el que ha originat aquest malentès en les xarxes socials? Doncs encara que el origen del rumor no està molt clar, parce que la culpa la tindria un tuit escrit pel propi David Bisbal en el seu compte. En ell, podem llegir una de les frases més conegudes de l'última cançó d'Adele: "Hello, it 's, em. Hello from the other side" ("Hola, sóc jo. Hola des de l'altre costat ").

Hello, it 's em. Hello from the other side! M'encanta Adele #Hello

& mdash; David Bisbal (davidbisbal) 16 gener 2016

Pel que sembla, aquest tuit havia generat confusió entre alguns usuaris de Twitter. A més, recordem que la del 'coach' de 'La Veu' no és l'única falsa mort que s'ha difós per les xarxes socials, ja que al seu dia a Melendi o Raphael ja els va passar el mateix.

Després d'aclarir la situació, no han estat pocs els que han fet bromes respecte al hashtag #DEPBisbal.