Quantcast

Fer-se 'selfies' ens ajuda a aprimar

Sí, fer-se 'selfies' ens ajuda a aprimar. Aquesta és almenys la conclusió a la qual s'ha arribat en un estudi realitzat conjuntamnete per les universitats d'Elx i Alacant.

Per sorprenent (i complicat) que pugui semblar, aquesta tesi afirma que quan estàs fent una dieta alimentària, un gest tan simple com el d'fer-se una autofoto ens ajuda en el nostre objectiu de baixar de pes .

Això sí, per a això és necessari no només fer-se els 'selfies' sinó també fer un seguiment setmanal dels mateixos, ja que això aconsegueix motivar-nos.

Segons les dades d'aquest curiós estudi, en 16 setmanes el 77% dels pacients va aconseguir perdre pes. I a més, el 88% de les persones que es van sotmetre a estudi van aconseguir millorar la seva imatge.

Així que, si ets dels que ha començat l'any amb el propòsit de perdre uns quants quilos (encara que sigui per recuperar-te dels excessos nadalencs), has de saber que la teva càmera de fotos pot convertir en una bona aliada per a aconseguir-ho.