Quantcast

Matías Prats, allunyat d'Antena 3 per una greu afecció ocular

Des del passat mes de novembre, els informatius d'Antena 3 tenen la gran absència de Matías Prats . El presentador es troba de baixa, encara que la cadena no ha explicat els motius de la mateixa.

Després d'un llarg temps de absència en la televisió, i sense una data prevista per al seu retorn, el diari ABC ha publicat avui el que seria el motiu que manté a Matías Prats allunyat de les càmeres.

El periodista pateix una greu malaltia que afecta la seva visió , el que dificulta massa la feina de casa com a periodista, i com a presentador al capdavant de les notícies d'Antena 3.

Es tracta d'una degeneració macular , una afecció que va danyant progressivament el seu visió, la qual cosa en dificulta la lectura i la seva capacitat de visualitzar detalls.

Tot i que seu retorn estava previst per a aquest mes de gener, després d'haver estat sotmès a una operació per a abordar aquest problema, sembla que de moment no hi ha una data exacta per tornar a veure el periodista d' 63 anys en televisió.

Segons recull el citat mitjà, els problemes de visió de Prats es remunten fins fa 10 anys , quan va rebre un cop de pilota jugant al tennis que li va provocar un despreniment de retina que va evolucionar en un forat macular.