Quantcast

Els Pallars, 15 de gener 2016: TRANSPORT A LA DEMANDA ENTRE SORT I ESPOT ESQUÍ

Aquest dissabte s’estrena un servei de transport a la demanda entre Sort i l’estació d’esquí d’Espot amb la idea de facilitar l’accés tant a veïns i veïnes de la zona com a persones que venen a esquiar a la comarca del Pallars Sobirà. Aquesta iniciativa ja es va posar en marxa la temporada passada amb l’estació d’esquí de Portainé i la seva bona acollida ha fet ampliar el servei.

El servei a Espot es farà tots els caps de setmana de la temporada, té un cost de 2 euros el viatge i es fan aturades a tots els nuclis a peu de carretera sota demanda. A més també es coordinarà amb el bus de la neu que puja de Lleida.

Els usuaris d’aquest servei són molt variats, des d’escolars de totes les edats, a turisme, els membres dels diferents clubs d’esquí i famíllies. Una iniciativa més per apropar els amants de l’esquí a les pistes.

Parlen al vídeo: LLÀTZER SIBÍS, President C.C. Pallars Sobirà