Quantcast

La Cerdanya, 15 de gener 2016: LES DONES ESQUIEN GRATIS ELS DIJOUS A PORTÉ

Durant el mes de gener, l’estació d’esquí de Portè-Pimorent torna a oferir un forfet gratuït a totes les dones majors de divuit anys. Concretament, les esquiadores podran utilitzar les instal·lacions sense cap cost els dijous i, per tant, encara queden dues jornades amb aquesta promoció: els dies 21 i 28 de gener. Es tracta d’una iniciativa que ha tingut molt bona acollida en les darreres temporades i per això els seus responsables han decidit oferir-la de nou.
També al gener, Portè-Pimorent ofereix un forfet mensual de dilluns a divendres per 100 euros i un de diari de 18 euros adreçat als estudiants de fins a 25 anys. Amb totes aquestes promocions, l’estació de l’Alta Cerdanya vol seguir fidelitzant el client català i andorrà, així com els esquiadors del sud de França.