Quantcast

L'entrevista viral d'una dona després d'un incendi en el seu edifici

Michelle Dobyne ha passat de ser una ciutadana més de Tulsa, a Oklahoma (Estats Units), a convertir-se en tota una celebritat a Youtube i xarxes socials en qüestió de dies, gràcies a la surrealista i peculiar entrevista que va donar a un mitjà local després que es deslligués un incendi en el bloc d'habitatges on resideix al costat dels seus fills.

El vídeo , que dura poc més de mig minut, ja acumula més de un milió de visites en menys d'una setmana. Als usuaris els ha cridat l'atenció la seva forma de recrear el succés , el moviment dels seus ulls o la repetició de "not today" ("avui no").

La popularitat de Michelle Dobyne ha provocat que ja circulin a través de Youtube diferents paròdies i fins i tot versions musicals de l'entrevista.