Quantcast

Mites sobre les rastes

-

1
Les rastes són gairebé tan antigues com la civilització. Aquestes trenes embullades que popularitz

Les rastes són gairebé tan antigues com la civilització. Aquestes trenes embullades que popularitzar Bob Marley no són exclusives dels rastafaris, sinó un pentinat antic que es remunta a l'Àfrica Oriental. Allà les segueixen utilitzant els massai, el mateix que les porten els maoris a Nova Zelanda. També les van portar els primers clans escocesos. Però les rastes o 'dreadlocks' no han estat només un signe d'identitat ètnica. També han fet el salt a les passarel·les i el glamour de la mà de famoses com Lady Gaga, Shakira o la cantant Zendaya, que les han lluït en més d'una ocasió. Fins i tot futbolistes com Ronaldo. Lluny de permetre relaxar en la cura personal, donen bastant més treball que qualsevol pentinat més corrent. No obstant això, entre molts sectors de la població les rastes segueixen tenint molt mala premsa, sobretot pels mites que persisteixen al voltant d'aquest pentinat: Són brutes: És el mite més estès i més combatut pels que llueixen aquest pentinat. Les rastes només són brutes quan la persona que les porta no té bons hàbits d'higiene, el que no té res a veure.

Atrás