Quantcast

El Barça jugarà amb l'Athletic els quarts de final de la copa del rei

El sorteig de la copa del rei dels quarts de final ha decidit que siguin els finalistes de l'anterior edició els que s'enfrontin en una de les eliminatòries.

< strong> Mentre que al Bilbao Raúl García no estarà sobre la gespa en cap dels dos partits per part barcelonista l'uruguaià Luis Suárez no acompanyarà l'equip en el desplaçament de la setmana que ve. Suárez ha de complir el segon partit de sanció a la copa arran de l'altercat que es va produir al túnel de vestidors del Camp Nou davant el RCDEs espanyol.

Els serveis jurídics de la entitat blaugrana han recorregut la sanció davant el tribunal d'administració esportiva però s'és molt escèptic sobre la possibilitat que se li redueixi aquesta sanció.

De Així, seran tres els partits que enfrontaran aquests històrics del futbol espanyol en un espai de 10 dies. Una circumstància idèntica a l'anterior eliminatòria que va propiciar tres partits c onsecutivos entre Barcelona i Espanyol.

Luis Enrique va poder fer rotacions en la tornada copera de dimecres a Cornellà-El Prat però en aquesta eliminatòria es veurà obligat a acudir a Sant Mamé s amb la major part dels titulars.

El Barça ha incorporat Arda Turan i Aleix Vidal que van adquirint a poc a poc el ritme de competició. Són 23 els jugadors de què disposa el tècnic asturià a l'espera de la resolució del mercat d'hivern.

Les negociacions amb el Celta de Vigo per a la cessió amb opció de compra del seu jugador franquícia Nolito podrien finalitzar en breu. El jugador andalús ha tancat ja l'acord amb l'entitat catalana a la qual tornarà després de la seva marxa a Portugal i Galícia. El Barça va deixar marxar el jugador internacional a preu zero .

Quant a les sortides de l'equip, els joves Munir i Sandro podrien abandonar la disciplina blaugrana sent cedits o traspassats amb opció de compra.

Un cas semblant al del lateral brasiler Douglas que, en any i mig, només ha disputat sis partits després que el club blaugrana desemborsarà quatre milions d'euros.