Quantcast

Detenen per segona vegada al Power Ranger vermell, acusat d'assassinat

Ricardo Medina , l'actor que va donar vida al Power Ranger vermell a la sèrie 'Power Rangers Samurai' ha estat detingut a casa de Los Angeles en les últimes hores, acusat de assassinat.

Aquesta és la segona detenció de l'actor, que ja va ser arrestat fa un any al ser el principal sospitós de la mort del seu company de pis, Joshua Sutter.

Ricardo Medina va ser posat en llibertat sota fiança mentre s'investigava el cas, però ha tornat a ser detingut. Pel que sembla, l'actor va travessar per l'esquena amb una espasa a Sutter després d'una forta discussió.

Segons ha publicat TMZ, el Power Ranger vermell, que ja està acusat formalment d'assassinat , s'enfronta fins a 26 anys de presó.

La família del jove assassinat ha estat lluitant perquè es declari culpable a Ricardo Medina, principalment perquè la major part de la sang que va vessar es trobava a l'habitació de l'actor.

Per la seva banda, la defensa de Medina assegura que si no hi havia motius fa un any per declarar-lo culpable, ara tampoc els hauria d'haver ja que des de llavors no ha canviat res.