Quantcast

L'emotiva carta de comiat de Daniel Radcliffe a Alan Rickman

Aquest dijous vam conèixer la trista notícia de mort de l'actor britànic Alan Rickman , i les reaccions no es van fer esperar. Estimat tant pel públic com pels seus companys de professió, són molts els que han volgut dedicar-li un petit homenatge.

Un d'ells ha estat l'actor Daniel Radcliffe, protagonista de la saga 'Harry Potter' . En ella va coincidir amb Alan Rickman durant les vuit pel·lícules i, encara que en la ficció van tenir els seus més i els seus menys, sembla que al jove el va marcar treballar amb ell.

Per això, Radcliffe ha volgut acomiadar-se del que per a ell sempre serà el seu professor, Severus Snape , a través de les xarxes socials amb aquesta emotiva carta:

"Alan Rickman és, sens dubte, un dels millors actors amb els que mai treballaré. Ell és també, una de les persones més lleials i solidàries que he conegut en la indústria cinematogràfica. Em va donar suport tant en el set com en els anys post-Potter … Estic bastant convençut que va venir i va veure tot el que he fet en teatre, tant a Londres com a Nova York. No havia de fer això " , ha escrit l'actor britànic.

"Com a actor va ser un dels primers adults que em va tractar com un company en lloc de com un nen . Treballar amb ell a una edat tan sensible va ser increïblement important i vaig a portar les lliçons que em va ensenyar amb mi la resta de la meva vida i carrera. Els platós i escenaris de teatre són avui molt més pobres per culpa de la pèrdua d'aquest gran actor i gran home "< / em>, ha dit Radcliffe, que va començar a treballar amb Rickman quan tot just tenia 12 anys.