Quantcast

Sanciói al Reial Madrid: El club assegura que els arguments de la FIFA no són certes

El Reial Madrid va defensar la seva versió, la que presentarà en el seu recurs a FIFA en el termini de deu dies, aclarint els tres punts principals pels quals ha estat sancionat sense fitxar cap futbolista fins a juliol de 2017 i demostrant que en cada pas ha comptat amb l'aprovació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Federació madrilenya.

"L'argumentació de FIFA és completa i absolutament incerta. Tots els jugadors que juguen en el nostre club han estat inscrits en la Federació abans de saltar al terreny de joc, segons ha certificat la pròpia Federació espanyola. El Reial Madrid sempre ha notificat els jugadors que té inscrits en totes les categories "< / em>, ha manifestat.

"El Reial Madrid recorrerà per considerar la sanció improcedent. Aquest club mai ha col·laborat amb el desarrelament familiar dels menors d'edat. Té uns valors i un codi ètic. Mai una persona del club se l'ha saltat. Confiem que s'imposi la justícia i el sentit comú en les vies del recurs ", ha afegit.

El club va lliurar als mitjans de comunicació < strong> proves que presentarà en el seu recurs després de notificar matí a FIFA que exercirà el seu dret a recórrer. Entre ells hi figura un fax amb data 17 d'abril de 2014, en què "FIFA va ratificar a la Federació espanyola que en menors de 12 anys no es requereix tràmit diferent a qualsevol jugador espanyol menor d'edat" .

"L'argumentació de la sanció és incerta. El Reial Madrid sempre ha notificat a la RFEF els jugadors inscrits en totes les categories. Tots tenen la seva llicència informativa" , com aporta en una altra prova gràfica.

Va ??confirmar el director general que el Reial Madrid "recorrerà a totes les instàncies esportives" una sanció que consideren " improcedent" i que si cal estan disposats a arribar al TAS . " Esperem no tenir, volem esgotar la via esportiva però confiem en l'èxit del nostre recurs a la pròpia seu FIFA. No té sentit tota l'argumentació que utilitzen" .

"Aquest club mai ha col·laborat amb el desarrelament familiar dels jugadors menors d'edat. Ni perquè s'hagi donat la circumstància que hem inscrit a un jugador estranger deixant a la seva família fora, ni pel subterfugi de tirar d'una família per portar al jugador. Cap d'aquests dos casos de desarrelament que preveu el reglament s'ha produït al Reial Madrid mai. No ha passat ".

Malgrat portar un any treballant en l'expedient obert per FIFA, el Reial Madrid reconeix que la sanció "ha estat inesperada" i que encara no han tingut temps de plantejar-se l'opció de fitxar a aquest mercat hivernal. "La decisió la van adoptar al juliol , però no estàvem avisats per a res ", va dir Sánchez descartant que els fitxatges realitzats de joves promeses del futbol espanyol es deguessin a un avís del que estava per ocórrer .

< p> "Reconeixem certa incomprensió en la debilitat argumentativa de la resolució, el cas estrany que resulta que ens sancionin per coses que no han succeït. Tenim molta confiança en què les vies del recurs prosperaran. Només considerem l'opció que el recurs prosperi, no contemplem la resta de probabilitats ", va dir.

Javier López Ferré, director dels serveis jurídics del club, va diferenciar la sanció que FIFA va imposar sobre el Barcelona amb la qual ara li arriba Reial Madrid i Atlètic . "El nostre cas és totalment diferent al del Barcelona. La documentació acredita que tots els nostres jugadors estaven inscrits amb llicències correctament tramitades. Això és un error com el que es cometen en òrgans jurisdiccionals que es revoquen ".

Ferré va reconèixer que dels vuit jugadors pels que sancionen al Reial Madrid 2 són fills de Zidane i un germà d'Ezequiel Garay . Ha explicat altres casos que el club va descartar per no cometre cap irregularitat.

"Hem presentat tota la documentació de les seves residències, contractes de cases, col·legis. Dels vuit casos, n'hi ha un que no vam inscriure perquè no portava la documentació i al nostre judici no complia la normativa perquè era menor de 12 anys. La federació ens va dir que podíem tramitar-lo com si fos espanyol, però respectem els valors del club per afavorir el menor ".