Quantcast

GHVIP: A Carlos Lozano l'acusen de alcóholico i munta una bronca a la casa

Carlos Lozano té un conflicte obert amb tots els seus companys. El presentador de televisió, de caràcter fort, ha tingut una setmana agitada que va culminar en la festa.

Lozano va acabar només , parlant amb si mateix en una habitació de la qual va a Rappel per poder delectar-se en el seu monòleg.

Aquests van ser els precedents, però la crisi va esclatar l'endemà quan, en despertar, els seus companys el van acusar d'haver robat una ampolla de ginebra. L'ampolla en qüestió s'havia guardat i reservat a la nevera per cuinar, però es va evaporar com per art de màgia …

Lozano s'ha mostrat profundament ofès: " No sóc alcohòlic ni tinc problemes amb l'alcohol. Tinc una filla a casa i no m'agrada que es pensi que sóc alcohòlic. Sou gentussa ".

Després fins i tot ha reclamat sancions per aquestes paraules , que considera un insult inadmissible. " Vull dir que això no pot quedar així. M'agradaria que veiéssiu els vídeos. És un favor personal, tinc una família i una filla, com comprendràs no permetré que se m'acusi d'això ".