Quantcast

Alt urgell, 14 de gener 2016: SENSE VIGILÀNCIA AL DIPÒSTIT JUDICIAL DE VEHICLES

El dipòsit judicial de la Seu d'Urgell situat als afores de la ciutat pateix continus robatoris de peces de cotxes. El recinte no disposa de cap mesura de seguretat, més enllà d'una reixa que ja ha estat tallada per poder accedir-hi amb més facilitat.

El tall de la reixa es troba just al costat d'un aparcament de sorra el que permet poder traslladar les peces sostretes amb més facilitat. Als vehicles comissats pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil se'ls hi sostreuen les bateries, les rodes, els seients i als de gamma alta també els fars i d'altres peces de valor.

La Seu d'Urgell disposa d'aquest dipòsit judicial des de finals de l'any 2013 quan el Departament de Justícia, a requeriment del consistori, va llogar un terreny per poder emmagatzemar els vehicles comissats pels cossos policials. Precisament, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha enviat una carta al Departament de Justícia per reclamar solucions a l'estat actual del dipòsit i que es prenguin mesures per evitar les accions incíviques.

Des de la Generalitat, el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins ha manifestat que 'el tema ja és conegut per la Conselleria i que s'està a l'espera de poder d'entrar a pressupost les actuacions per dotar al dipòsit de mesures de seguretat i evitar que s'hi pugui accedir'.