Quantcast

Critiquen a una mare per portar el seu fill a classes de maquillatge

Des de molt petits els nens ja somien amb la professió que els agradaria exercir en el futur . Mentre que altres companys del col·legi pensaran en ser actors, metges o astronautes, Ethan Wilwert vol ser maquillador professional. Només té 8 anys, però ja li ha demanat als seus pares que li ensenyin diferents trucs.

Malgrat que no sol ser una professió demandada a una edat tan primerenca, la mare d'Ethan ha decidit que començaria la seva formació el més aviat possible i va decidir regalar-li una classe magistral amb Joey Killmeyer, un estilista professional. Després de la lliçó, el maquillador va penjar una fotografia amb el nen i va assegurar que era "molt talentós".

No obstant això, malgrat les paraules de Joey Killmeyer, la mare d'Ethan ha rebut nombroses crítiques a través de les xarxes socials. Molts usuaris entenen que "no és per a nens", mentre que altres van ser encara més lluny qüestionant l'orientació sexual del petit.

Després de la polèmica, la mare del menor entén que han de donar suport en els seus gustos i que això "no defineix la seva identitat".