Quantcast

La Cerdanya, 14 de gener 2016: GUILS ES PREPARA PER LA NEU

L’ajuntament de Guils ja ho té tot a punt per a l’arribada de les nevades. El consistori ha adquirit recentment un nou camió, un unimog, que servirà per treure la neu dels carrers i dels accessos del municipi i per escampar la sal quan sigui necessari. Aquest nou vehicle s’afegirà als altres dos que fan aquest servei, un dels quals té més de 30 anys.

Una vegada s’activa el protocol de neteja, una màquina llevaneu s’encarrega de tirar la sal als carrers del municipi mentre que una altra escampa grava a la carretera que puja fins a l’estació de Guils Fontanera.
A banda de l’adquisició d’aquest nou camió, també s’ha instal·lat una sitja de 36 tones de capacitat per emmagatzemar la sal, just al costat del local social. D’aquesta manera, Guils s’afegeix a altres municipis ceretans que ja disposen d’una sitja pròpia, com ara Alp o Llívia.

Parlen al vídeo: VALENTÍ TUSET, ALCALDE DE GUILS