Quantcast

Celia Villalobos, sobre les rastes de Podem: "Que les portin netes per no pegar-me polls"

Les noves cares del Congrés han donat que parlar en les últimes hores. Si durant aquest dimecres era el nadó de Carolina Bescansa un dels temes més comentats en xarxes socials, generant debat entre els usuaris, aquest dijous es parla de l look dels nous diputats de Podem.

Per sobre de tots destaca l'aparença d'Alberto Rodríguez , diputat electe per Tenerife de Podem, la imatge passant per davant de Mariano Rajoy va ser captada per un dels fotògrafs que van cobrir la jornada al hemicicle. Al seu pentinat, amb rastes , s'ha referit aquest dijous Celia Villalobos al programa 'El Matí' de TVE.

"A mi em fa Igual que portin rastes, però que les portin netes per no pegar-me polls ", assegurava la vicepresidenta primera del Congrés provocant un autèntic allau de comentaris a Twitter que criticaven les seves polèmiques paraules.