Quantcast

GHVIP: Carmen López creu que Carlos Lozano i Rappel s'han sobrepassat amb ella

Carmen López s'ha convertit en la protagonista de l'última prova setmanal en 'GH VIP 4' . El motiu? Creu que Carlos Lozano i Rappel es van sobrepassar amb ella.

L'ex regidora de Ciutadans es va oferir com a voluntària en la prova per ser embalsamada pels seus companys, però la cosa va acabar bastant malament.

Carmen López volia que li fessin el embalsamament en la mateixa postura en què va posar a la portada de la revista Interviú, però no li va agradar gens com ho van fer els seus companys.

En sentir-incòmoda amb la situació, López es va aixecar de la llitera en què li estaven posant les benes i va marxar plorant.

"Ha estat de molt mal gust tot, m'he sentit molt malament", li va explicar la política de Ciutadans al súper al confessionari. A més, va acusar Carlos Lozano ia Rappel d'haver sobrepassat la línia del correcte.

Carmen López ha afirmat que "havia estat una falta de respecte total" , i que s'havia sentit "profundament ofesa" . "No té res a veure l'espectacle que es pugui donar amb temes sexuals de mal gust ".

Per la seva banda, els seus companys semblaven no entendre el que passava i Rappel va assegurar: "Jo crec que està malament dels nervis".