Quantcast

El truc de Jennifer Aniston per mantenir el seu espectacular físic

Jennifer Aniston , que es va fer mundialment famosa gràcies al seu paper de Rachel Green en 'Friends', sempre ha destacat per la seva bellesa. I a dia d'avui, als seus 46 anys , l'actriu segueix lluint un físic més que envejable.

En una entrevista que ha concedit a la revista 'Bon Appetit', la dona de Justin Theroux ha explicat un dels seus trucs fonamentals per mantenir la línia, i aquest passa per començar el dia amb una bona esmorzar a base de proteïnes.

"A vegades em faig un batut de plàtan, cireres, proteïna en pols, ametlles, cacau en pols i antioxidant s. Tot barrejat amb llet d'ametlles ", ha explicat.

I en altres ocasions opta per començar el dia amb ous. " Bato dos ous en un bol amb les clares d'altres dos ous, perquè és el que més proteïnes té, i els quall en una paella. Després tuesto pa, poso alvocat < / strong> i el rosada amb oli d'oliva, sal i pebre ".

Una altra de les seves opcions d'esmorzar consisteix a prendre "farina de civada amb clares d'ou batudes".

A més, un altre dels secrets de la seva dieta són els tacs. I és que, recentment s'ha posat de moda una dieta basada en aquestes famosos pastissos de blat de moro. Això sí, sempre emplenant-d'aliments saludables que ens ajudin a purificar el nostre organisme ja tenir cura de la figura.