Quantcast

Un metge s'injecta sang de Charlie Sheen amb VIH

Per descomptat, que Charlie Sheen anunciés fa uns mesos que tenia VIH va ser tot un bombazo. No obstant això, les últimes declaracions que ha fet al respecte del tractament que està provant actualment tampoc han deixat indiferent a ningú.

El polèmic actor torna a estar en boca de tots després de confessar al programa 'The Dr Oz Show' que està seguint una teràpia alternativa per a la seva malaltia a Mèxic. Ho fa sota la supervisió de Sam Chachoua, un doctor que no té llicència per exercir en Estats Units.

A través d'una entrevista telefònica, Chachoua va explicar: "Quan Charlie va arribar a la meva consulta el primer que vaig fer va ser treure-li sang i inyectármela i. Després li vaig dir: Si no sé el que estic fent, els dos estem ficats en un bon embolic ".

Charlie Sheen va explicar que va deixar de prendre les seves antivirals i apostar per una teràpia alternativa després que una analítica confirmés que els nivells del virus a la sang havien pujat.

L'actor va assegurar que no rebutja de manera permanent el tractament tradicional, i que tampoc recomana a ningú que faci el mateix que ell. "Em prest a mi mateix com un conillet d'índies".

No obstant això, també va confessar que de moment se sent genial i que no té por . "Estic arriscant la meva vida? ¿I què? Jo vaig néixer mort … ".