Quantcast

Sis morts en una sèrie d'atacs terroristes amb bombes a la capital d'Indonèsia

El president d'Indonèsia, Joko Widodo, ha condemnat avui l'atac amb explosius seguit d'un tiroteig que es va registrar a Jakarta, en el qual han mort almenys sis persones, i ha instat a perseguir els culpables. < em> "Condemnem els atacs. Perseguir i atrapar aquests homes i la seva xarxa" , va declarar Widodo, segons recullen mitjans locals.

La Policia ha precisat que en el atac van participar entre 10 i 14 homes armat s, alguns dels quals podrien trobar-se dins d'un centre comercial limítrof al lloc del succés. "No hem de tenir por. No podem ser derrotats per actes terroristes" , ha afirmat el mandatari, que viatja a la capital des Majalengka, a Java Occidental, on es trobava per motius d'agenda.

Widodo va demanar a la gent que s'evitin les especulacions amb la pertinença a grups extremistes dels possibles culpables i que s'esperi fins que acabi la investigació policial.

< p> Els atacs armats van començar a primera hora d'aquest dijous a la capital del país, Jakarta, i de moment deixen un balanç d'almenys sis morts.

Al lloc dels atemptats, Indonèsia ha desplegat tancs i forces d'elit. "Estem esterilitzant l'edifici des del soterrani fins a la teulada" , ha explicat per la seva part a la premsa Iqbal Kabid. El tiroteig entre atacants i Policia ha tingut lloc en un cinema en el mateix lloc que l'Starbucks que ha estat atacat. "Tots lamentem la pèrdua de vides per aquest incident. He ordenat al cap de Policia i al ministre de Seguretat que persegueixin i capturin als responsables als que treballen a les seves xarxes ", ha subratllat el president, segons informa el diari local 'The Jakarta Globe'.

Així mateix, ha fet una crida a la població perquè romangui en calma. "Com a nació, poble i societat, no podem ser derrotats ni ser intimidats per actes de terrorisme com aquest ", ha reblat.