Quantcast

7 coses que no sabies de Iñigo Errejón

-

1
Iñigo Errejón és actualment diputat del Congrés i secretari de Podem. Però la veritat és que pe

Iñigo Errejón és actualment diputat del Congrés i secretari de Podem. Però la veritat és que per arribar a aquest punt, ha hagut de recórrer un llarg camí. Un camí en el qual es va topar amb el seu gran amic Pablo Iglesias ., I en el que va trobar el que sembla ser l'amor de la seva vida a dia d'avui. Doncs bé, tenim detalls de la seva vida política, però molt pocs de la seva vida privada. Com era Errejón en la seva infància, qui són els seus pares o quines activitats solia practicar … T'expliquem aquests i alguns detalls més de la seva vida privada . Iñigo Errejón és fill de … Maria Àngels Galván i José Antonio Errejón. Neix el 14 de desembre de 1983, en una família acomodada. L'ocupació del pare permet que cap dels membres passi necessitats, tot això gràcies al lloc que manté en l'Administració. Així mateix, José Antonio va ser militant del Partit del Treball d'Espanya, el que el va portar a inculcar les idees de Marl Marx i la lluita contra el capitalisme als seus fills. En 1981 va ser nomenat subdirector general de Medi Ambient amb la UCD, el que li ha permès mantenir-se en alts càrrecs de govern des de llavors. Al seu torn, María Ángeles, és mestressa de casa que cuida els seus dos fills, Iñigo, i el germà petit d'aquest, Guillem. Des de fa anys, la família resideix a Pozuelo de Alarcón, el poble més ric d'Espanya. Això sí, sembla que el luxe no és pari ells, tot i la zona en la qual habiten, on els diners i el luxe és primordial, res d'això sembla agradar i entusiasmar a la família.

Atrás