Quantcast

L'UdA i la UOC amplien l'acord per afavorir la mobilitat europea dels estudiants

El rector de l'UdA, Miquel Nicolau, i el rector de la UOC, Josep A. Planell, han signat aquest dijous dues noves addendes al Conveni marc de col·laboració entre les dues universitats, amb l'objecte d'ampliar els programes de mobilitat, de doble titulació i d'intercanvi d'assignatures. Fins ara, la col·laboració entre les dues institucions ja permetia als seus estudiants l'obtenció del títol oficial de bàtxelor de l'Estat andorrà a través de l'UdA amb la superació de 180 crèdits i l'obtenció del títol oficial de grau de l'estat espanyol a través de la UOC, amb la superació de 60 crèdits addicionals. Els nous acords estenen aquesta possibilitat als estudis de segon cicle (màsters), i permeten, a banda, ampliar l'oferta d'assignatures optatives.

L'UdA i la UOC refermen així la voluntat de facilitar al màxim als seus estudiants la mobilitat dins de l'entorn de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES), establint procediments que permeten als estudiants respectius obtenir (després d'haver complert prèviament els requisits d'accés) les corresponents titulacions oficials a Andorra i a Espanya.