Quantcast

La Cerdanya, 13 de gener 2016: TEMPORADA DIFÍCIL PER A LES ESTACIONS DE NÒRDIC

Les condicions meteorològiques d’aquest inici d’hivern han complicat la feina als responsables de les estacions d’esquí nòrdic ceretanes, ja que la neu que ha caigut en les darreres setmanes no ha permès obrir les instal·lacions tal com s’esperava. Tot i les dificultats, l’estació de Lles ha obert aquest dimecres les seves portes oferint 16 dels 36 quilòmetres de què disposa, amb gruixos d’entre 10 i 20 centímetres de neu pols.
L’estació d’Aransa té previst obrir aquest cap de setmana. Els esquiadors hauran d’anar en compte el primer tram però a partir de Prat Miró les pistes es troben en bones condicions. A més, estan produint neu a la base de la instal·lació per garantir una bona jornada d’esquí als seus clients.
Per la seva banda, els responsables de Guils Fontanera resten a l’espera d’una nevada que els permeti reobrir l’estació i de moment ofereixen el circuit de raquetes.
I és que la falta de neu ha obligat a endarrerir la celebració de la cursa Puigcerdà Fons a l’estació de La Quillana-Capcir prevista inicialment per aquest diumenge 17 de gener. Els organitzadors han comunicat aquest dimecres que la prova es celebrarà finalment el 21 de febrer, quan esperen que les condicions a les pistes siguin favorables perquè la competició es desenvolupi amb normalitat.