Quantcast

Crea un vídeo amb efectes especials i confon a diversos mitjans internacionals

Com qualsevol usuari, un home va voler mostrar els seus progressos als comandaments del 'Adobe After Effects' , un programa d'edició de vídeos, i va pujar una de les seves creacions a Youtube. Quan va acabar de publicar el document, Johnson Thompson no podia pensar l'enrenou que generaria després que diversos mitjans internacionals donessin veracitat a la gravació i es preguntessin què s'ocultava després l'explosió de llum que s'observava en el fosc cel.

Donada la repercussió, i ja que no era la seva intenció, Johnson no va trigar a aclarir el malentès i publicar un nou vídeo en què demanava disculpes als mitjans que van publicar la notícia . A més, com s'observa al seu canal de Youtube, en la descripció del vídeo ja es pot llegir que "no és real".