Quantcast

El nou Govern de Puigdemont l'encapçala Junqueras

Al costat de Junqueras formaran part de l'executiu per part d'ERC, Carles Mundó , Raül Romeva, Meritxell Serret, Toni Comín i Dolors Bassa. De CDC, destaca la presència de la portaveu i ara consellera de la presidència Neus Munté, d i Jordi Jané que repeteix en interior, del coordinador general del partit Josep Rull i de Meritxell Borràs.

Al capdavant de la conselleria d'Ensenyament se situarà Meritxell Ruiz, directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa en la passada legislatura.

Dolors Bassa és dirigent sindical a Girona i de plena confiança del president de la Generalitat. S'encarregarà de l'à Àrea de Benestar social, Treball i Famílies. < / strong>

Toni Comín , professor de l'escola superior d'administració d'empreses i exmilitant de l PSC, s'encarregarà de gestionar el departament de Salut.

Carles Mundó, advocat de professió i excap del gabinet d'Ensenyament serà el titular de Justícia i n lloc de Germà Gordó.

Meritxell Serret, coordinadora d'incidència política de l ' Assemblea Nacional de Catalunya, s'encarregarà de la gestió d'Agricultura .

El que va ser cap de llista de Junts pel si i exeurodiputat ecosocialista, Raül Romeva, dirigirà l'àrea d'exteriors, Transparència i Relacions Institucionals.

La tasca de Romeva girarà entorn a la necessitat d < strong> i internacionalitzar el procés català.

La dirigent de CDC, Meritxell Borràs gestionarà el departament de Governació. Borràs va ser regidor per la formació nacionalista al AYUNTAMIE nt de l'Hospitalet de Llobregat

L'actual secretari del Govern, Jordi Baiget, serà el conseller d'Empresa i Ocupació.

El coordinador general de CDC, Josep Rull, dirigirà Política Territorial substituint al també convergent Santi Vila que s'encarregarà de la gestió del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.