Quantcast

Recepta de pela de taronja farcida de gelatina

Després de llegir això igual t'ho penses dues vegades a l'hora de tornar a llençar a les escombraries la pela de taronja. Amb una mica d'imaginació, se li pot donar una segona utilitat, molt millor si cap que la primera.

Bussejant per internet ens hem trobat amb aquesta recepta genial, consistent en omplir les closques de la taronja partides per la meitat (típic tall que es fa per elaborar un suc) de gelatina.

La recepta, pas a pas, s'elabora així:

1. Després d'esprémer un bon suc de taronja (de tres taronges mínim), agafa les sis meitats resultants i vacíalas de les restes de polpa que li hagin pogut quedar a dins.

2. Aboca diferents gelatines de colors a cada meitat. Si tens 6 meitats, usa 06:00 gelatines diferents, ja que la recepta quedarà millor.

3. Introdueix-ho a la nevera

4. Una vegada que la gelatina passa de líquida a sòlida, talla la taronja a grills

5. Emplátala

6. Prepara't per donar la recepta als teus convidats perquè segurament que te la van a demanar